Τετάρτη, 1 Απριλίου 2009

Όφειλε να μπει λίγη τάξη...

        Είναι ίσως από τις καλύτερες πράξεις που έγιναν σε ελληνικά κανάλια(εξαιρούνται ΕΤ1,ΕΤ2,ΣΚΑΪ κ.α. ποιοτικά κανάλια). Ο Γεωργίου είναι το άτομο που έχει δηλώσει σε εκπομπές του ότι δεν πάει καθόλου τους ομοφυλόφιλους. Παρόλα αυτά όμως, τον κ. Βαλλιανάτο τον κατονομάζει ως "Κα. Βαλλιανάτου" αφού όπως λέει "δεν έχει σημασία αν έκανε εγχείρηση. Έτσι νιώθει μέσα της. Και δεν την ειρωνεύομαι".
        Όταν λοιπόν όλους τους ομοφυλόφιλους, τους προσάπτει γυναικεία άρθρα και καταλήξεις, ξαφνικά όλο το πάνελ της εκπομπής αρχίζει να φεύγει. Γιατί; Ενοχλήθηκαν; Μήπως αυτός ο... Άγγελος που έχει η εκπομπή δεν είναι ομοφυλόφιλος; Είναι! Φαίνεται! Κάνει μπαμ! Όταν λοιπόν τον αποκαλεί ο Γεωργίου "Αγγελικούλα" γιατί τσαντίζεται;
        Ανεξάρτητα του αν μου αρέσει ή όχι αυτό που είσαι, οφείλεις να έχεις το θάρρος να το παραδεχτείς και να το υποστηρίξεις. Αν το κοροϊδέψω, το κρίμα στο λαιμό μου. Εσύ το υποστήριξες όμως!

2 σχόλια:

Chymaposa είπε...

anoigeis megalh kuventa. einai gnwsto oti sthn ellhnikh koinwnia akoma dn yparxei h "anesh" na dhlwnei o ka8enas eley8era ayto pu einai. yparxun polla 8emata. sigura o ka8enas prepei na yposthrizei ton eayto tu. e3allu ola me kopo k maxh apoktomena.

Forerunner είπε...

Δεν είναι θέμα ελληνικής κοινωνίας αλλά θέμα κοινωνίας γενικά. Αν ο οποιοσδήποτε μπορούσε να πει άνετα και χωρίς φόβο όλες του τις σκέψεις, αμφισβητίσεις κτλ. τότε δε θα είχε καμιά απολύτως σημασία το να δηλώνει αυτό που είναι. Ούτε καν για τον ίδιο.