Μία λατρεία...αλλιώτικη απ' τις άλλες.

Τό 1969 η ομάδα του Τσάρλς Μάνσον δολοφονεί την έγγυο Σάρον Τέητ ηθοποιό και σύζυγο του σκηνοθέτη Ρόμαν Πολάνσκι. Το θύμα, ο σύζυγός της και οι θύτες ανήκουν στη σατανιστική λατρεία.

Το 1979, κατόπιν εντολής του "Μεσσία" Jim Jones, 923 μέλη του «Ναού του Λαού» αυτοδηλητηριάστηκαν στο Jonestown της Γουϊάνα.

Το 1993, στο Wako του Texas 95 άτομα, οπαδοί του Μεσσία Ντέηβιντ Κορές, οδηγήθηκαν στο να καούν ζωντανά. 17 από αυτούς ήταν παιδιά!.

Τό 1971 ο γκουρού της Ινδουϊστικής οργάνωσης «Ανάντα Μάργκα» καταδικάστηκε σέ ισόβια γιά τη δολοφονία 14 πρώην μελών της οργάνωσής του. Τότε άλλοι οπαδοί έκαναν τρομοκρατικές ενέργειες -μάλιστα δύο νέοι αυτοπυρπολήθηκαν!

Το 1988 αυτοκτονεί ο νεαρός οπαδός της Σαϊεντολογίας Πάτρικ Βίκ. Αλλα 11 μέλη αυτής της οργάνωσης έχουν αυτοκτονήσει στην Αμερική, μεταξύ αυτών, ο γιός του Χάμπαρντ, ενώ απόπειρα έχει κάνει και η κόρη του. Ο ιδιος ο Χάμπαρντ που ισχυριζόταν ότι με την μέθοδό του θεραπεύεται κάθε ψυχασθένεια, είιχε τάσεις αυτοκτονίας.

Τό 1979 Ελληνας οπαδός του γκουρού Σατυανάντα, αφού έχει εξουθενωθεί ψυχολογικά και οικονομικά, αυτοκτονεί έξω από το άσραμ του Γκουρού στην Παιανία.

Τό 1994 στην Ελβετία, 53 μέλη της ομάδας «Ναός του Ηλίου» του ομοιοπαθητικού «γιατρού» Λύκ Ζυρέ, αυτοκτόνησαν (οι πιό δειλοί «βοηθήθηκαν» από τους άλλους).Τό 1995, άλλα 15 μέλη βρέθηκαν δολοφονημένα στο δάσος Βεκόρ.

Το 1993 αποκαλύπτεται ότι στα γεγονότα της Παλλήνης, 2 γυναίκες θυσιάστηκαν στο βωμό του Σατανά. Θύματα και θύτες μπλέχτηκαν στα δίχτυα διεθνών κέντρων του Νεοσατανισμού. Επίσης, η μητέρα νεαρής μαθήτριας που αυτοκτόνησε στα Χανιά, αποκάλυψε ότι η κόρη της είχε μπλέξει με σατανιστές, ενώ στην Κοζάνη συλλαμβάνεται καθηγήτρια, που μυούσε μαθητές της στο σατανισμό με τελετές και σέξ.

Το 1995 η Ομάδα « Αούμ Σίνρι Κίο» του ιάπωνα γκουρού Σόκο Ασαχάρα επιτίθεται με τό φονικό αέριο «Σαρίν» στο μετρό του Τόκυο. Αποτέλεσμα: 11 νεκροί καί 5.000 τραυματίες. Η ίδια ομάδα συγκέντρωνε δηλητήρια γιά νά ...[επισπεύσει τά γεγονότα της «Αποκάλυψης»!]

Από τό 1968 έως καί σήμερα, χιλιάδες κοπέλες εκπορνεύονται γιά να φέρουν χρήματα και οπαδούς στην οργάνωση «Παιδιά του Θεού» του David Berg (Mo). ] Η λατρεία αυτή προωθεί την ομοφυλοφιλία, την αιμομιξία και την παιδεραστία.

Από τη δεκαετία του 60 εως και σήμερα, η τύχη χιλιάδων νέων που έψαξαν γιά σοφία και γνώση στην Ινδία, αγνοείται. Χιλιάδες άνθρωποι έχουν αποκτήσει μόνιμες νευρικές διαταραχές ή έχουν αυτοκτονήσει, προσπαθώντας να «διευρύνουν τη συνείδησή τους» με γιόγκα καί διαλογισμό ή ψυχεδελικά ναρκωτικά ή καί τα δύο.

Μεγάλος αριθμός ανθρώπων έχει χάσει τη ζωή του ή έχει σοβαρά προβλήματα υγείας επειδή αντί της κλασσικής ιατρικής χρησιμοποίησε «θεραπευτικές» μεθόδους όπως ομοιοπαθητική, βελονισμό, ρέϊκι, κρυσταλλοθεραπεία κ.α.

Πολλά μέλη των «Μαρτύρων του Ιεχωβά» έχουν πεθάνει, επειδή η οργάνωση απαγορεύει τη μετάγγιση αίματος.

Χιλιάδες άνθρωποι στήνονται καθημερινά στους δρόμους ή γυρίζουν στα σπίτια, γιά να πουλήσουν τα προϊόντα της οργάνωσής τους και να παγιδεύσουν κι άλλους σ΄ αυτήν....

Χιλιάδες άνθρωποι έχουν υποχρεωθεί από τον «ηγέτη» τους να παντρευτούν άτομα που δεν έχουν διαλέξει, ή οδηγούνται έντεχνα στην εγκατάλειψη της οικογένειάς τους.

Αμέτρητοι γονείς ψάχνουν γιά τα παιδιά τους, τα οποία οργανώσεις όπως οι «Χάρε Κρίσνα» και το «ΚΕΦΕ-Σαηεντολογία» (σήμερα παρουσιάζεται σαν: Ελληνικό Κέντρο Διανοητικής & Σαηεντολογίας) έχουν μεταφέρει προς εκμετάλλευση σε χώρες του εξωτερικού.

Κανείς δεν μπορεί να απαριθμήσει τα τόσα περιστατικά. Κανείς δεν μπορεί να περιγράψει τον πόνο των ανθρώπων, που έχουν χάσει κάποιο μέλος της οικογένειάς τους εξαιτίας μιάς καταστροφικής λατρείας.

Πηγή>>>

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Να τους μιλώ για θάνατο που με τον ύπνο μοιάζει (Κάτι διαφορετικό από ό,τι έχεις συνηθίσει)

Η της Παρθένου πανάμωμος γέννησις

ΑΟΡΑΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ